Elever laver mad i Det levende køkken

Et Levende Køkken, masser af lækre råvarer og en håndfuld dygtige elever er opskriften på et fantastisk måltid.

Én gang om ugen tager Sundt & Grønt og STU til Det Levende Køkken i Østermarie, hvor eleverne over tre timer forvandler gode råvarer til lækker mad som efterfølgende nydes i spisestuen. En superspændende og udfordrende opgave, som eleverne går til med masser af gåpåmod – hver gang!

Del dette indhold på:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jule LAN Party på FGU Bornholm 2024

Fredag den 13. Mødte IT, Kommunikation og eSport op 11:30 for at forberede arrangementet. Kl. 17:00 ankom de tilmeldte elever til eventet. Der blev afholdt

BUM 2024

Den 21 november mødtes eleverne ind til information klokken 10:00 og spillede lidt brætspil indtil klokken 11:00. Hvor vi så spiste pizza og hyggede, indtil