Elever i køkkenet

Vi skal bruge svinefedt, broccoli og nogle glade elever

Udover vores faste køkkendage i Det Levende Køkken i Østermarie er vi på FGU så heldige at vi har fået endnu et køkken til rådighed, så flere af vores elever har mulighed for at begå sig i madens verden.

Vi startede med elever fra Metal, som skulle lave frikadeller og kold kartoffelsalat. Der bredte sig hurtigt en duft af svinefedt og friske grøntsager i det store køkken og eleverne gav den maks gas, så de kunne nå at servere maden til frokost.

Dejlig oplevelse!

Del dette indhold på:

Facebook
Twitter
LinkedIn

FGU LAN Party

En aften fyldt med social samvær, turneringer og masser af gaming. Et vellykket event med 25 deltagere og 15 der overnattede.

Uge 39+40 – erhvervstræning

Uge 39 + 40 stod i erhvervstræningens tegn og igen blev alle de skønne unge mennesker, rost til skyerne af arbejdsgiverne. I er ganske enkelt