Ombygning

Ombygning af FGU

Der er gang i en omfattende ombygning på FGU Bornholm.
En ombygning der kommer til at tage et halvt års tid. Te-Køkkenet, kontoret, Grønt Værksted og AGU, Træværkstedet, undervisningslokale (tidligere STU), læreforberedelsen, entreen, EGU lokalet og toiletterne er ryddet og renoveringen er i fuld gang.

Derfor ser skolen anderledes ud, allerede fra man træder ind i entreen er der opsat afspærrings væg op indtil det område der ombygges.
I kantinen er der indrettet en midlertidig køkkenløsning, og på reposen over kantinen, er både hygge, grupperum og undervisningslokale og en optimistisk læreforberedelse.

Skal man på toilettet kan man benytte en toiletvogn der står overfor FGU Bornholms indgang eller benytte toiletterne på Campus.

Tekstil og Design, Smykke, Metal, Træ og It, kommunikation og eSport og EGU er fortsat at finde på matriklen.Grønt Værksted, AGU og STU er flyttet ud i midlertidige lokaler på det gamle Transport Uddannelses Center (kaldet TUC i daglig tale) på adressen ved Lunden 4.

Del dette indhold på:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Erhvervstræning uge 16+17

I uge 16+17 var der skemalagt erhvervstræning på FGU Bornholm, derfor har mange af vores elever været i praktik. Her er et par billeder derfra: