På tur med eleverne

På tur med eleverne til Valby og Sverige

Elever fra FGU Bornholm har i denne uge været et smut i henholdsvis Valby og Sverige.

AGU eleverne drog til Ungdommens Folkemøde i Valbyparken, hvor emnerne og debatterne var mange og fokus var på hvordan det er at være ung i 2021. Der blev debatteret om alt fra politik, køn, racediskrimination, religion, uddannelse, fremtid, muligheder og meget, meget mere. Superspændende og meget lærerigt. Undervejs løste eleverne opgaver, lærte at skrive taler og lytte til de forskellige optrædener.

Eleverne fra metal drog knap så langt og gjorde holdt i Sverige hvor de trak undervisningen med ud i virkeligheden, så at sige. De besøgte blandt andet direktør for Dream Cars, Kent Jønsson, hvor eleverne fik brugt deres interview-skills, som de har lært i dansk. Matematikken fik også sin plads, da eleverne smuttede på håndværktøjssafari i Biltema og beregnede logistik, priser, valutakurser, talte samarbejde med mere. Besøget i Sverige bragte dem yderlige forbi både et mosteri og Kristianstads Kirken – med en underviser som guide.

To fantastiske oplevelser, som både bringer elever og undervisere tættere sammen – men som også understøtter undervisningen fra en helt anden vinkel og gør indholdet meningsfuldt og værdiskabende.

 

Del dette indhold på:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Erhvervstræning uge 16+17

I uge 16+17 var der skemalagt erhvervstræning på FGU Bornholm, derfor har mange af vores elever været i praktik. Her er et par billeder derfra: