Mad og ernæring

Der stiftes bekendtskab med Mad og ernæring, på det faglige tema Turisme, kultur og fritid. Her arbejdes med elementer fra beskæftigelsesområdet indenfor turisme - eller detailbranchen, med events og koordinering, pædagogik, sundhed eller mad området, m.m.
Mad og Ernæring omfatter elementer fra beskæftigelsesområder inden for fødevarer og ernæring. Undervisningen er kendetegnet ved arbejde i autentiske værkstedsfaciliteter fokuseret på produktion af måltider og madoplevelser med afsætning som mål. Der anvendes udstyr og maskiner, der er standard for faget, samt tøj, der passer til formålet. Værkstedsundervisningen suppleres med fagrelevante produktioner, basis fagteori, projekter eller besøg i andre erhvervsrammer, der skal sikre alsidighed i forløbet.

Værkstederne

FGU Bornholm tilbyder følgende værksteder i Turisme, kultur og fritid-temaet

Grøn Ungdom

Grøn ungdom er et godt valg, hvis du har lyst til at arbejde med mennesker i alle former for jobs, om det er i turisme- eller pædagogik, sundhed eller mad området, m.m. Det er også et godt sted hvis du vil lære dig selv bedre at kende og dykke ned i det at være ung på Bornholm eller i dagens Danmark, hvor der også ses på kultur og tidens historie. På Grøn ungdom er du sammen med AGU sporet, så holdet sikres en god størrelse og så der mulighed for dialog og projektarbejde. Igennem de mange områder der arbejdes med på Grøn ungdom stiftes der yderligere bekendtskab med de faglige temaer Mad og ernæring, Omsorg og sundhed og Handel og kundeservice.

Udtalelser

”Vi har et godt samarbejde i klassen, nogle lærerige timer og en erfaren underviser.”
Kaiji, elev på AGU
”Jeg synes det er rart sted at være og jeg har lært meget mere i matematik end nogensinde før.”
Elev på AGU
”Jeg kan godt lide at være på holdet, fordi man bliver respekteret som den man er.”
Cecilie, elev på Omsorg og Sundhed
”Vi arbejder ofte i temaer med stillede opgaver. Der er det sjovt at se hvordan samme opgave kan give så forskellige resultater – og se hvad hinanden laver.”
Rebekka, smykkeholdet
”Det er nogle hyggelige og seriøse lærere. Der er både plads til fis og ballade, men det er seriøst arbejde samtidig.”
Mads, elev på Byg, bolig og anlæg.
”Vi er gode til at hjælpe hinanden i undervisningen og så er sammenholdet fantastisk.”
Emily, Handel og service
”FGU Bornholm har gjort mig mere selvsikker. Jeg er blevet mere udadvendt, så nu tør jeg være aktiv og snaksaglig i timerne og i det sociale.”
Mikkel, elev på Kommunikation, IT og e-sport
"STU har givet mig muligheden for at uddanne mig på niveau med andre, på mine helt egne præmisser"
Mie, elev på STU
Tidligere
Næste